Stierna Equestrian Sportswear

Stierna Equestrian Sportswear
Stierna Equestrian Sportswear är ett svenskt varumärke som med innovativ design och teknisk kompetens utvecklar produkter för aktiva ryttare. Stierna kombinerar specialistkunskap från sport- och friluftsindustrin med egna erfarenheter som ryttare för att skapa ett sortiment av högkvalitativa ridkläder som låter ryttaren prestera optimalt.

www.stierna.com

MATTES
Mattes producerar och utvecklar utrustning av lammskinn till sporthästar. Deras mest kända produkt är Mattes-padden som finns med och utan korrektionssystem. Företaget har sedan slutet av 1800-talet arbetat med skinn och kunskapen har gått i arv i generationer. Peter Mattes, som idag är i 70-årsåldern, är själv ryttare och var den som började att utveckla utrustning av lammskinn för hästar inom företaget då han själv saknade dessa produkter på marknaden. Peter brinner fortfarande för att lösa de problem som kan uppstå kring utrusning för hästar och ridning och för att göra det så bra som möjligt för hästen då vi brukar den.

www.e-a-mattes.com

Hälsoprodukter för hästar Greenvalley

Greenvalley Health Products
Greenvalley Health Products uppdrag är att bidra till hälsa och välbefinnande för hästar och andra sällskapsdjurgenom att utveckla innovativa produkter med en stark vetenskaplig förankring.
Med deras Happy produkter investerar du i din hästs hälsa och välbefinnande. Happy Skin-produkterna läker och lugnar irriterad hud, som tex sommareksem, samtidigt som de håller stickande och bitande insekter på avstånd. Happy Belly och främjar hud, mage och tarm på din häst. Allt de utvecklar är vetenskapligt bevisat och testat av hästägare.

www.greenvalleyhealthproducts.nl/en/