EURO-STAR
euro-star är ett tyskt ridsport märke som gör ridsportkläder och utrustning av hög kvalitet och design som produceras i Europa. Framför allt deras ridbyxor är kända för sin höga kvalitet i material och passform. euro-star lägger stor vikt vid att utveckla och testa nya produkter för att alltid kunna garantera bästa kvalitet.

www.euro-star.de

MATTES
Mattes producerar och utvecklar utrustning av lammskinn till sporthästar. Deras mest kända produkt är Mattes-padden som finns med och utan korrektionssystem. Företaget har sedan slutet av 1800-talet arbetat med skinn och kunskapen har gått i arv i generationer. Peter Mattes, som idag är i 70-årsåldern, är själv ryttare och var den som började att utveckla utrustning av lammskinn för hästar inom företaget då han själv saknade dessa produkter på marknaden. Peter brinner fortfarande för att lösa de problem som kan uppstå kring utrusning för hästar och ridning och för att göra det så bra som möjligt för hästen då vi brukar den.

www.e-a-mattes.com

Stierna Equestrian Sportswear

Stierna Equestrian Sportswear
Stierna Equestrian Sportswear är ett svenskt varumärke som med innovativ design och teknisk kompetens utvecklar produkter för aktiva ryttare. Stierna kombinerar specialistkunskap från sport- och friluftsindustrin med egna erfarenheter som ryttare för att skapa ett sortiment av högkvalitativa ridkläder som låter ryttaren prestera optimalt.

www.stierna.com